Apple "Let’s Rock" event Video

daca ai pierdut live-blogging-ul de pe boio.ro de la Lansarea de astazi a noilor iPod-uri, poti sa vezi AICI inregistrarea video.

ai nevoie de internet de viteza buna, rabdare si mai ales sa stii lb engleza.

daca vrei, poti sa le cumperi de AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Tare Genius Bar, e interesant, face treaba buna. Mersi pt tutorialul cu contul de iTunes store, fiindca am fost foarte dezamagit cand am luat iTunes 8 si am vazut cum scrie mare “Genius Bar is not available in your country” :))

  2. Despre care tutorial e vorba?
    Si eu am aceeasi chestie cu iTunes si Genius Bar!

    Ma puteti ajuta?

    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*