prison break

ma uit de 15 minute la noua serie prison break. nu imi pare rau ca nu m-am uitat pina acum. nimic de pierdut…

chiar discutam cu un coleg mai devreme: serialele mele favorite (pe care le urmaresc doar daca imi le nimeresc din greseala la TV pt ca nu stiu cind ruleaza) sunt: House, Bones si nu ma deranjeaza nici noul Terminator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. primele 15 minute din noua serie m-au enervat rau :)) am crezut ca iara ii baga pe toti in inchisoare … era prea mult , dar acum imi place in ce directie merge . am vazut toate cele 3 episoade ale seriei noi , sunt destul de ok.

    seriale care imi plac : Scrubs, Prison Break , House MD si Lost ( exceptand sezonul 4 care a fost groaznic)

  2. House e prea tare, sezonul actual din Prison Break e mai promitator decat precedentul, poate chiar si decat 2, dar nu inteleg de ce ii mai spune asa… ma uit la el ca la un alt serial cu aceeasi actori. Si daca nu va fi si ultimul ar deveni cam suspecta toata treaba :)

1 Trackback / Pingback

  1. Fringe | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*