Fringe

si daca tot vorbeam despre seriale TV, ma uit acum la premiera “Fringe”. primele 3 minute arata OK.

efecte speciale multe. unele nu foarte reusite.

idei simpatice pentru scenariu. e ca un film bunicel. sunt curios ce vor face ca sa continue dupa un asemenea inceput. probabil o vor lalai si vor dilua povestea.

later edit: primul episod a fost interesant. ceea ce e si mai interesant e promo-ul care ne prezinta ce vor face ei sezonul asta. sa inteleg ca au filmat tot sezonul si abia acum ne dau episoade la digerat? cam multi bani investiti intr-un serial despre care nimeni nu stie ca merge…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. fringe – episoade intregi | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*