9 ani de boio.ro

Nu-mi vine nici mie sa cred ca au trecut 9 ani de cind a aparut boio.ro.

Stiu ca acum blogul este updatat mai rar, ca limba de postare este engleza, dar sunt convins ca cititorii fideli, care apreciaza continutul de calitate se intorc aici de fiecare data. Cifrele de trafic o demonstreaza din plin.

Postez acum in limba romana pentru ca cei mai multi dintre cititori sunt romani.

Iti multumesc ca ma citesti cu acelasi interes sau ca esti alaturi de mine pe Twitter sau Facebook.

In curind, boio.ro va avea un frate mai mare. Este vorba despre acel proiect despre care am scris cite ceva. Va fi ceva unic in Romania, realizat cu multa pasiune de mine si de alti citiva oameni care isi fac treaba cu profesionalism, fiecare pe domeniul lui.

Ard de nerabdare sa anunt noul proiect si sper ca vei fi interesat de el intr-o masura mult mai mare. Asta nu inseamna ca boio.ro dispare, ci doar va merge in paralel cu noul proiect ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Urmaresc la rindul meu de mult timp blogul, postarile, publicatiile si altele si de fiecare data ma bucur de continut si de informatii.
    Felicitari si La multi ani!, viata editorialistica, si nu numai, cit mai lunga si mai fructoasa.

  2. Multumim pentru informatiile pe care ni le aduci.
    Felicitari si te urmarim in continuare cu acelasi interes!

  3. Keep up the good work!
    Citesc blogul tau de cativa ani buni si imi aduc aminte ca prima postare citita a fost despre sosetele americane :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*