Mandrie si beton

Un film scurt despre osenii care pleaca de acasa, muncesc in Spania sau la Paris si se intorc pentru a-si face adevarate palate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. E un fenomen foarte interesant, ce se intampla cu oamenii astia.
    Pleaca de foarte jos (pe scara civilizatiei, bineinteles), dau intr-un fel sau altul de niste bani, si uite asa apar acele case extravagante, masini super luxoase, sau tot felul de investitii ce par disproportionate cu acele locuri.
    Mai este apoi pozitionarea acestor oameni in comunitate, in raport cu ce casa au, ce masina, sau ce bani cheltuie.
    Toate acestea insa destul de efemere la scara unei generatii, pentru ca nu au cultura necesara gestionarii acelor bani care pica parca peste ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*