iPhone hits the Facebook target

odata cu venirea noului iPhone de 16 giga, apple tinteste o noua categorie de utilizatori: tinerii.

mda si pina acum ei erau in vizor, dar eforturile apple si at&t erau orientate mai mult catre oamenii de afaceri sau young adults.

evident ca spatiu mai mult inseamna mai multa muzica, filme si altele de genu care fac tineretul fericit. si daca mai ai si facebook pe telefonul tau, jucaria este completa. noua reclama pt iPhone face prima conexiune cu facebook. nu avem o aplicatie ci o pagina de facebook redesenata pentru iPhone.

eu nu sunt utilizator de “social networks” asa ca nu ma tenteaza…

apropo, apple a uitat sa spuna ceva atunci cind a lansat iPhone de 16 giga si a zis ca il poti lua cu aelasi abonament de la at&t. ca sa beneficiezi de el trebuie sa-ti prelungesti abonamentul cu 2 ani. hotie pe fata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*