“Apple Care” sau nu?

Maine implinesc un an de cind folosesc un Mac. Nu as fi crezut proverbul cu “Once you go Mac, you never look back”, dar se pare ca e mai adevarat ca orice.

Anyway, stii deja cit de mult imi place sa folosesc laptopul si mai ales cit de bun este sistemul de operare. Problema e ca dupa un an, garantia Apple Expira. Nu m-as fi gandit ca am nevoie sa o extind, dar am facut niste calcule:

1. daca un HDD se duce de ripa, ma costa 100 dolari sa il schimb. Daca il iau de la Apple ajunge chiar si la 300 $.

2. daca placa de baza, video sau memoria o iau razna, trebuie sa platesti bine de tot pe ele.

Apple Care iti ofera si Suport Tehnic gratuit. Dar nu pot sa zic ca am nevoie de el. Asa ca partea asta iese din calcul.

Contra-argumentele ar fi legate de pret. Apple iti vinde pachetul cu 350 dolari. Daca il iei de pe alte site-uri, gen Amazon – poti sa-l gasesti la 299. Pe de alta parte, ma gandesc ca, peste 3 ani, mai pun 1300 dolari si imi iau ultima jucarie scoasa de catre Apple.

merita? Ai cumpara pachetul Apple Care?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Merita facuta asigurarea Casco ?

    Parerea mea….nu fa nika.
    Pui banutzu deoparte si o sa iti poti lua the latest device cand ai problema…ca sa zic asa.

  2. Aceasi dilema o am si eu, in ianuarie imi expira garantia. Nu stiu daca merita, e oarecum scump… Ma intreb oare cu cat creste pretul de vanzare a laptopu-lui in momentul in care ai apple care, peste 2 ani…?
    Oare peste 1-2 ani nu imi cumpar alta scula si oare merita sa mai bag bani?

  3. Investeste in urmatoarea jucarie de la “mar”, asta daca iti place asa de mult… :)) mie nu imi place doar cand ma gandesc la pret :)) , oricum sunt vestite pentru durabilitate si siguranta… pana la proba contrarie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*