atentia pentru detaliu: noul incarcator european pentru iPhone

Nu as fi crezut ca design-ul unui stecher poate sa conteze. Uite ca Apple tine sa faca si experienta asta una deosebita. Noul incarcator de priza pentru iPhone costa cam 35$.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Si sa dai 100 lei pe el nu e putin lucru :) Si nici macar nu e modular ca cel vechi. Nu stiu ce gasesti asa placut la el. La fel de bine poti sa iei un asa ceva chinezesc de 5 lei sau iei tot setul cu 20 si cu incarcator de masina si cu cablu de date. Ma rog, chestie de gust. Dar au dreptate astia cand zic ca Apple spala creierul utilizatorilor si vand tot felul de nimicuri la preturi exorbitante. Nu ma intelege gresit, am Macbook, iPhone, ba chiar am dat 100 lei pe dock… doar ca faceam si eu o remarca :)

 2. Nu-i 35 de $ si 35 de CHF adica franci elvetieni. Nu ca ar fi mare dezinformare, ca tot pe acolo sint ca si valoare raportata la leul nostru.

 3. @jules: da, stiu e ca franc elvetian. care are paritatea de 1, 03 cu dolarul. nimeni nu stie care e cursul valutar pt fr elvetian, dar daca spui dolar, isi face omu o idee.

 4. Stiu ca articolul e ff vechi, dar scriu aici pentru ca e un post legat de incarcatoare. Vreau sa te intreb si pe tine daca folosesti acelasi incarcator si pt iPad si pt iPhone. Am pierdut incarcatorul de iphone si acum nu stiu daca sa cumpar altul sau e bun cel de iPad…am citit pe diferite forumuri si unii spun ca e ok, altii ca nu e ok! Tu ce zici?

 5. @Tudor: nu folosesc acelasi incarcator, dar poate fi folosit fara probleme. Singura diferenta este ca daca vei incarca iPad cu incarcatorul de iPhone se incarca mai greu.

 6. Da, am mai cautat si am gasit asta: http://store.apple.com/us/product/MC359LL/A. Desi pe la Questions & Answers spunea cineva ca:

  When I purchased my iPad at the Apple store the specialist made it very clear that the iPad charger would damage an iPhone and not be covered under warrantee. Since I posess some basic appreciation of the principals of electricity I suggested that this sounded like an urban legend. He assured me that they are trained to caution this fact.

  The charger will definately charge the iPhone(i tried it anyway) but perhaps it charges faster than the iPhone is intended to be charged and may reduce the useful life of the battery. That is the only way I can reconcile this seemingly contradictory information.

  Oricum multumesc mult pentru raspuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*