Apple a schimbat pagina de “Redeem Code”

Dupa ani de zile in care codurile de aplicatii, muzica, sau iTunes Gift Cards erau introduse in aceeasi casuta marcata de silueta neagra cu casti de iPod, de astazi pagina are o alta fata.

Nu este o schimbare majora. Doar silueta a disparut si a fost inlocuita de un dreptunghi cu 3 icoane: iTunes, App Store si iBookstore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*