Aplicatii 3rd Party in iTunes

nu ar fi mai simplu sa poti sa descarci aplicatii gen Cycorder, Winterboard, SB Settings si altele in format .ipa si sa le ai in computer?

In mod normal astfel de aplicatii se gasesc doar in Cydia. Dar daca le-ai avea in format .ipa poti sa le tii bine-merci in iTunes si sa le pui pe telefon printr-o simpla sincronizare.

oare e chiar asa de greu ca developerii sa faca asta pentru noi?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*