2000

De atitea comentarii a avut parte (pina acum) postul "iPhone – Suport Tehnic" si cred ca este un record in blogosfera romaneasca.

Comentariul cu nr 2000 este lasat de un cititor pe nume Razvan. Apreciez faptul ca el a inteles sa respecte Politica de Comentarii si da si dovada de bun simt.

Postul de Suport Tehnic pentru iPhone a fost publicat initial pe 9 martie 2008 si a devenit celebru in gasca utilizatorilor de iPhone din Romania si nu numai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*