Antena 3 interzice clipurile pe YouTube

Hmm, da ei cind fura folosesc clipurile, imaginile si info de la altii cum e?

Acum vor copyright…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. ehhh…ce nesimtiti….ei folosesc clipuri de pe youtube la emisiunea de seara a revistei presei sportive:d dar…au interzis probabil accesul la youtube findca cei de la pro tv au folosit anumite imagini din meciul steaua cu ungurii de pe youtube si probabil deaceea s-au gandit sa opreasca accesul la clipurile lor pe youtube…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*