Answear premiază cele mai frumoase poze din vacanță în competiția Summerspiration

Answear premiază cele mai frumoase poze din vacanță în competiția Summerspiration. FOTO Sunday PR

După succesul ultimei ediții a competiției foto, denumită „Art Food Inspirations”, în perioada Iulie – August 2022, Answear își continuă celebrul proiect vizual, de această dată într-o versiune de vară, Summerspiration. În competiția Summerspiration, Answear te încurajează să descoperi farmecul verii și să distribui pe Instagram fotografii spectaculoase din vacanță. La finalul concursului, cele mai frumoase poze vor fi premiate.

Answear a lansat în 2021 conceptul fotografic „Lifespiration starts here”, pentru a crea un loc dedicat oamenilor pasionați de creație vizuală, care căutau inspirație și dincolo de zona fashion. Până în prezent, la concursurile organizate de Answear au participat peste 10.000 de persoane din toată Europa.

“Ne dorim ca Answear să fie loc plin de viață și o sursă de inspirație. Prin diferite proiecte creative și inspiraționale vrem să arătăm cum poți trăi o viață interesantă, curajoasă, activă, în acord cu propriile valori și dorințe. Fiecare ediție a concursului „Lifespiration starts here” vine cu o abordare originală și teme care să îi determine pe participanți să surprindă momente memorabile din viața lor”, spune Georgiana Pană, marketing manager Answear România.

De această dată, în cadrul ediției Summerspiration, Answear încurajează publicul să surprindă momente magice și inspiraționale din timpul verii.

Vara este o perioadă atât de frumoasă! Este o perioadă în care te relaxezi, explorezi și vizitezi locuri noi, te distrezi cu prietenii și strângi amintiri de neuitat. Indiferent dacă îți petreci zilele de vară în curtea casei tale, la o piscină din orașul tău, făcând drumeții pe munte, pe o plajă exotică sau într-un city-break, împărtășește aceste momente magice pe Instagram.

Regulile concursului sunt simple: Surprinde într-o fotografie sau un video un moment cu o atmosferă de vară și vacanță. Postează fotografia sau video-ul pe Instagram și adaugă o scurtă descriere postării în care să dai și mai multă strălucire momentului surprins de tine. Adaugă hastag-ul #summerspiration_ro și tag către @answear_ro. Concursul se desfășoară până la finalul lunii August 2022. Detalii despre concurs pot fi găsite în regulamentul disponibil pe https://lifespirationstartshere.answear.ro .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*