DAL Travel lansează „Christmas in July”

Vacanță în Peru. FOTO DAL Travel

DAL Travel lansează, în premieră, o nouă ofertă promoțională de reduceri, similară ofertelor tip „Black Friday” sau de Crăciun, și anume ”Christmas in July”. Reducerile sunt de până la 150 euro/persoană, iar Peru, Islanda Fascinantă, Alsacia și Lorena, Pakistanul de Nord, Mexic sau Panama sunt doar câteva dintre destinațiile promovate. Acest tip de promoții este tradițional în SUA, Canada și în anumite state ale Europei occidentale.

Campania este valabilă până pe 27 iulie 2022, în limita locurilor disponibile. Majoritatea ofertelor „Christmas in July” cuprind circuitele din toamna acestui an.

Alte circuite promovate cu reduceri în cadrul campaniei „Christmas in July” sunt pentru Normandia – Bretania (Franța), Peru – Colca – Nazca, Egipt Deluxe cu o splendidă croazieră pe Nil, Pakistanul de Nord, Turcia de Sud-Est, Mexic, Marele circuit în Chile și Insula Paștelui dar și o mega-croazieră în Panama – Columbia – Curacao – Bonaire – Aruba – Costa Rica.

„Suntem o agenție de turism specializată pe produse premium, circuite, destinații exotice și tocmai de aceea, pentru a impulsiona acest tip de turism, am decis să  lansăm, în premieră pentru piața turistică din România, alte campanii de reduceri deja îndrăgite peste ocean sau în vestul Europei. Campaniile noastre de Black Friday, de Sfântul Nicolae sau de Crăciun s-au bucurat de un mare interes, ceea ce arată apetitul crescut al turiștilor pentru destinațiile exotice și pentru circuitele cu însoțitor de grup marca DAL Travel, în acest context orice reducere prezentând interes. Prin campania „Christmas in July”, noi nu înghețăm prețurile, noi le reducem! În plus, o parte dintre turiștii noștri, fiind familiarizați cu diverse culturi și concepte, cunosc deja aceste tipuri de campanii de reduceri”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

Se constată că pe plan global există un mare aflux de călătorii, turiștii străini achiziționând cu multe luni înainte programele turistice. Prin această campanie de reduceri, se dorește încurajarea turiștilor români să țină pasul cu cei din străinătate și să aibă astfel garanția vacanțelor. De remarcat este și faptul că în prezent, companiile de croaziere anunță flexibilizarea condițiilor de călătorie, un motiv în plus să profitați de campania „Christmas in July”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*