aniversari

20 ani de internet si 15 ani de linux.

amindoua au ajuns departe. oare cum va arata MacBook-ul pe care il ai (sau il doresti) peste 15 ani? dar telefonul mobil sau televizorul?

comentarii deschise pentru oameni cu imaginatie ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. cum va arata telefonul mobil peste 15 ani in viziunea mea:
    totul va fi pe baza de holograma,se va incarca de la baterie solara,va avea inteligenta artificiala,procesor foarte puternic cu placa video pentru jocuri puternice,fara taste(nu neaparat touchscreen)vei putea inchiria o masina doar adaugand in wishlist(or something like that) la inchirierea biletelor de avion inregistrezi un mesaj cu data ora destinatia etc si el va trimite automat la toate companiile din zona va analiza oferta si iti va inchiria biletul(dupa ce te atentioneaza daca-ti convine oferta)
    ma rog nu mi se pare prea futuristic si este realizabil
    mi-as mai dori si un minivideoproiector pe el :D

  2. Cu siguranta ca, aporape, nimeni nu poate anticipa pe un termen de 20 de ani internetul sau Mac sau orice altceva. Pentru ca evolutia este extraordinara – mereu ne sunt depasite asteptarile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*