Apple Logo = al doilea ecran

interesanta jucaria de mai jos. Poate nu ar strica sa avem asa ceva de la Apple. poate sa arate doar ceasul, un nr de emailuri necitite sau alte informatii urgente…

in curind vei putea sa cumperi ecranul si sa-l montezi singur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. adevarul este ca ceea ce spui a aparut deja cu vista si exista chiar un prototip ce ulterior a devenit produs de la Asus ce folosea “sideshow”
    http://event.asus.com/2007/nb/w5fe/
    pentru a-ti arata e-mail-ul ,melodia pe care o asculti …etc ,problema este ca pentru a functiona ar cam trebui sa lasi instand-by calculatorul tot timpul si asta evident duce si la un timp mai scurt al bateriei .Cate laptopuri ai vazut sa foloseasca sideshow ,pe de alta parte recunosc si mie mi-ar placea un al doilea ecran :D mai ales daca foloseste visualizer-ul de la itunes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*