android in actiune

au aparut tot felul de poze pe net cu android pe telefoane mobile dar pina acum nu am vazut sistemul de operare dezvoltat de google pe o jucarie cu touch screen. chestia buna e ca nu cere prea multe resurse.

nu se misca rau. dar parca iPhone tot ramane primul in clasament.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Fratilor, chestia asta nu se compara cu IPhone-ul nici la degetul mic. Defapt sincer nici macar nu ar trebuii sa gandim la o comparatie. IPhone-ul ramane sfant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*