An OS X primer for new Mac users

If Santa was kind enough to bring the computer of your dreams, make sure you know how to use it.

Read about the first apps you should install on your new Mac and what you need to do in order to get more familiar with the OS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut Adi,

    Iti multumesc pentru articol, mi-a fost de un real ajutor avand in vedere faptul ca in aceasta perioada mi-am achizitionat un MacBook AIr pe care am inceput sa-l folosesc inca din prima zi.Day by day folosesc la servici Lenovo iar acasa voi folosi acum MacBook Air.
    Este uau daca pot sa ma exprim asa:)…va fi o perioada de acomodare dar de care ma bucur pe zi ce trece…
    Multumesc inca odata pentru informatiile pe care le postezi pentru newcomers…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*