Mōvi – filmele in care traiesti

Stiu ca exista SteadyCam si o gramada de alte tehnologii, dar pina acum nu am vazut o jucarie care sa poata sa faca asa ceva. Sa o luam pe rind. Urmareste mai intai acest clip. Iti recomand sa-l vezi in Full Screen HD.

Prima mea senzatie a fost de ameteala si durere de cap, dupa care m-am simtit de parca eram acolo, in filmul ala. Cred ca daca era 3D nu mai facea diferenta intre miscarea camerei si realitate.

Mōvi este o jucarie care nu cantareste decit 1,5kg. Necesita o persoana care sa-l manevreze si o alta persoana care face incadrarea de la distanta. La prima vedere pare destul de simplu…

Si iata acum modul in care au fost filmate citeva dintre scenele din primul video.

E fascinant. Si producatorii spun ca nu este nici scump pentru ce stie sa faca. La inceput se va vinde cu 15 mii dolari, dupa care pretul scade la 7500 dolari.

Daca tie ti se pare scump, cineva care traieste din realizarea de filme sau clipuri video stie ce inseamna sa inchiriezi cu ziua echipamentele necesare. Un astfel de device poate sa ajunga mai ieftin.

Apropo, uite ce iese cind atasezi Mōvi de un elicopter telecomandat.

via via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*