Altex prelungește programul magazinelor, în Joia și Vinerea Mare

Magazin Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, prelungește programul magazinelor Altex și Media Galaxy, pe 21 și 22 aprilie. Acestea vor fi deschise până la ora 23:00, ȋn Joia și Vinerea Mare. Ȋn cele două zile, clienții retailer-ului vor avea acces la credite cu dobândă zero, pe loc.

,,Ȋnainte de sărbători, alergăm ȋn toate părțile, pierdem timp ȋn plus ȋn trafic, avem mai multe lucruri de făcut, dar și liste mai lungi de cumpărături. Pentru a fi alături de clienți și a le oferi atât un confort sporit, dar și un ajutor concret, ținem magazinele Altex și Media Galaxy deschise până la 11 noaptea și oferim credite pe loc, cu DAE 0. Astfel, cumpărătorii nu mai sunt nevoiți să aștepte curierul acasă sau să ȋși modifice programul pentru a se sincroniza cu acesta”, spune Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Retailer-ul ȋși așteaptă clienții cu o gamă variată de produse, din multiple categorii: IT, comunicații, gaming, electrocasnice mici și mari, ȋncălzire, auto, bricolaj, iluminat, electrice, bucătărie, curățenie și igienă, jucării, produse pentru copii, băuturi, sport, mobilă etc. Nu vor lipsi ofertele speciale de Paște, dar nici serviciile suplimentare, precum: finanțare flexibilă, atât de nevoi personale , cât și pentru bunuri, asigurări, extra garanții, servicii de turism, prin Altex Travel, abonamente la electricitate și gaz.

Ȋn magazine, clienții beneficiază de consultanță de specialitate din partea echipei Altex, pentru a fi siguri că aleg produsele potrivite, fie că sunt pentru ei sau cadouri pentru cei dragi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*