Rezident lansează programul „Litoralul pentru toți”, cu nopți de cazare gratuite în pachetele de vacanță pentru mai și iunie

Apartamentele de închiriat în regim hotelier de pe litoral. FOTO Rezident

Vacanța pe litoralul românesc la început de sezon, cu cazare în apartamente în regim hotelier, e mai ieftină prin programul “Litoralul pentru toți” lansat de Rezident, cu o noapte de cazare bonus la pachetele de trei nopți de cazare. Rezident marchează deschiderea sezonului estival 2022 cu programe de vacanță și în mai, și iunie, cu reducere de 25% pentru închirierea apartamentelor în regim hotelier. Compania estimează că după vacanța de 1 Mai, când gradul de ocupare al apartamentelor pe care le operează este de 100%, cererea de vacanțe la Eforie Nord se va menține ridicată în primele două luni din sezonul estival.

“Litoralul pentru toți” marca Rezident, care oferă bonus o noapte de cazare la pachetele de trei nopți, costă de la 200 de lei/noapte/apartament. Patru persoane plătesc cel mai puțin 600 de lei pentru o vacanță de patru nopți, între 1 mai și 17 iunie.

Un alt program lansat de Rezident pentru începutul de sezon încurajează locuirea de lungă durată pe litoralul românesc, mai precis două-patru săptămâni, la prețuri începând la de 330 de euro. Prețurile variază între 330 de euro pentru două săptămâni într-un apartament cu vedere la stațiune și 450 de euro pentru două săptămâni într-un apartament cu vedere la mare. Pentru un apartament cu două dormitoare și un living spațios, cu vedere la mare din toate camerele, prețul este de 540 de euro pentru 14 nopți, respectiv 900 de euro pentru 28 de nopți.

“Sunt ofertele cu care venim în întâmpinarea celor care vor să locuiască pentru o perioadă îndelungată pe litoral, în lunile din sezon mai puțin aglomerate. Am constatat o creștere a cererii pentru lunile mai și iunie încă de anul trecut, venită din partea celor care vor să schimbe peisajul urban cu unul mai relaxant și unde pot lucra remote, a bunicilor care să petreacă mai mult timp cu nepoții, a celor care au nevoie de tratamente de prevenție sau relaxare și anul acesta le punem la dispoziție tarife avantajoase ”, declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident.

Apartamentele Rezident Eforie Nord sunt căutate pentru dotări și servicii, de la bucătărie complet utilată la check in digital, recepție online 24/7, servicii de curățenie și curățătorie, parcare, șezlonguri pe plaja din apropiere. Oaspeții gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, primesc vizitele prietenilor, se relaxează pe terasă, apreciază confortul diferit de cel hotelier. Apartamentele pot găzdui între patru și șase persoane, sunt situate chiar pe malul mării, iar turiștii se pot bucura de plimbări relaxante pe plajă și pot profita din plin de aerosoli.

La început de sezon, pe litoral, timpul liber se poate petrece la plajă când sunt temperaturi ridicate, ori se pot face activități sportive în aer, de la jogging la plimbări pe malul mării, vizite la Delfinariul din Constanța, Herghelia din Mangalia, Mănăstirea din Techirghiol, plimbări cu vaporașul din Marina Eforie Nord, cursuri de navigație la AnaYacht Club, se pot distra în parcul de aventură Paradis Land din Neptun, pot lua masa la renumitele cherhanale de lângă Agigea sau pot face tratamente balneare la clinica Vraja Mării by the Park din Eforie Sud.

Rezident estimează un grad de ocupare de 100%, ca urmare a lansării celor două programe pentru lunile mai și iunie, dar și că întreg sezonul 2022 va fi mai bun, cu o creștere de 10% față de 2021, când gradul de ocupare a fost de 60%, per ansamblu, cu un vârf de 97% în luna august.

Înființată în urmă cu cinci ani, compania Rezident a pornit inițial cu trei apartamente în centrul Bucureștiului și s-a extins la 39 în prezent: 27 în București, 11 la Eforie Nord și unul la Predeal, investiția realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro. Apartamentele sunt oferite spre închiriere pentru perioada dorită de clienți, împreună cu o gamă de servicii hoteliere, în mare parte digitalizate. Business-ul a fost fondat de Alexandra Bogatu din dorința de a oferi oaspeților o casă provizorie cu confortul propriei locuințe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*