Altex continuă eficientizarea energetică a magazinelor

FOTO Altex

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, anunță finalizarea procesului de reamenajare și retehnologizare a magazinului din incinta centrului comercial Cora Brătianu Constanța. Deschiderea va avea loc joi, 6 aprilie. Pasionații de tehnologie și cumpărături sunt asteptați să se bucure de o nouă experiență de cumpărături și să profite de ofertele dedicate acestui eveniment, în perioada 06 – 12 aprilie.

Acesta este unul din cele patru magazine ale grupului Altex prezente în Constanța, precum și primul reamenajat de companie în anul 2023. Modernizările locațiilor Altex fac parte din strategia de tehnologizare și eficientizare energetică a magazinelor.

”Prin modernizarea rețelei de magazine ne dorim să oferim clienților o experiență de cumpărături îmbunătățită și totodată ne dorim și o eficientizare din punct de vedere energetic. Din 6 aprilie îi așteptăm pe toți cei din Constanța, dar și din împrejurimi să se bucure de tehnologie și noutăți, de o diversitate și de un număr mult mai mare de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, în magazinul Altex Cora Brătianu Constanța”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Magazinul Altex se află în incinta centrului comercial Cora Brătianu – Șos. Cumpenei, nr.2, Constanța. Magazinul Altex are o suprafață comercială de peste 1.000 mp și un stoc de peste 30.000 de produse. Acesta este al patrulea magazin Altex din municipiul Constanța, alături de magazinul Altex din complexul comercial City Park Constanța, Altex Vivo Constanța și magazinul Media Galaxy din centrul comercial Tomis.

În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună.  De asemenea, magazinul era dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Super-oferte dedicate!

Altex îi invită pe locuitorii orașului Constanța, dar și pe cei din împrejurimi, joi 6 aprilie, în magazinul din incinta complexului comercial Cora Brătianu,  să profite de o experiență de cumpărături mult mai bună, un stoc mai mare de produse și servicii de calitate, dar și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: face painting, modelare cu baloane, dar și caricaturiști, totul într-o atmosferă de sărbătoare.

Magazinul Altex va fi deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 21:00, excepție făcând în data de 6 aprilie, atunci când programul o este unul extins, de la  08.00 la 21.00.

În perioada 6–12 aprilie, toți clienții magazinului Altex din Constanța pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă o rată cadou la orice produs achiziționat în rate fixe egale. Această ofertă este valabilă pentru cumpărături în rate, în valoare de minimum 2.000 lei. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 6-12 aprilie 2023 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex din centrul comercial Cora Brătianu Constanța.

Și Altex Travel se alătură evenimentului cu oferte dedicate:

Charter Antalya, Turcia, Grand Viking Kemer 4*, 7 nopți, All Inclusive, de la 479 Eur/persoană – zbor direct din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*