Mogo România plănuiește să-și extindă rețeaua națională de dealeri cu 20%

Ionuț Badiu. FOTO Junecom

Mogo România, instituția financiară 100% digitală care oferă finanțare pentru achiziția mașinilor second-hand, marchează următorul pas în implementarea strategiei de digitalizare și lansează o interfață dedicată dealerilor auto. Astfel, compania eficientizează procesul de acordare a creditelor și de comunicare cu partenerii, permițându-le să încarce documentele necesare finanțării și să afle statusul aprobărilor.

Modulul Dealer este o interfață digitală, care poate fi utilizată de către partenerii companiei pentru încărcarea cererilor și a documentelor pentru finanțare, aflarea statusului aplicațiilor, precum și pentru centralizarea informațiilor referitoare la dosarele de creditare. Astfel, compania își întărește eforturile pentru a asigura o transparență crescută în procesul de creditare și în colaborarea cu partenerii săi. Prin această platformă, dealerii auto pot accesa o evidență a tuturor contractelor de creditare încheiate între clienții săi și Mogo, de la începutul colaborării și până în prezent.

Compania colaborează, în acest moment, cu peste 460 de dealeri la nivelul întregii țări, majoritatea localizați în regiuni precum București, Cluj, Prahova, Timiș și Sălaj, însă are ca obiectiv pentru 2023 extinderea rețelei de parteneriate la nivel național.

„Susținem mobilitatea persoanelor fizice, iar implementarea acestui nou modul reprezintă un pas important în strategia noastră de digitalizare și eficientizare a proceselor operaționale și suntem convinși că se va traduce printr-o reducere semnificativă a perioadei de aprobare. Relația cu partenerii constituie un factor notabil în evoluția afacerii și ne propunem pentru următoarea parte a anului să ne extindem rețeaua națională de dealeri auto parteneri. În acest sens, urmărim o creștere organică a portofoliului, cu cel puțin 20%”, declară Ionuț Badiu, Director General Mogo România.

Modulul Dealer susține comunicarea dintre companie și parteneri, astfel că aceștia sunt mereu informați cu privire la noile funcționalități ale platformei și ale proceselor digitale inițiate de companie. În plus, prin intermediul platformei, dealerii auto au posibilitatea de a publica anunțuri noi de autovehicule, direct în Portalul Auto Mogo. În acest mod, fintechul promovează activitatea partenerilor săi, punându-le la dispoziție clienților o ofertă diversificată, actualizată în timp real, astfel încât să poată fi mereu informați cu privire la disponibilitatea autovehiculelor.

„Experiența clienților și a partenerilor deopotrivă reprezintă o prioritate, întrucât ne propunem ca fiecare interacțiune să fie una facilă, bazată pe transparență. Suntem mereu atenți la nevoile și sugestiile partenerilor și am observat în timp că implementarea unei platforme digitale care să centralizeze toate informațiile privind baza de clienți reprezintă o necesitate, pentru a îmbunătăți procesul de creditare. Transmiterea documentelor care însoțeau cererea de finanțare se realiza până acum în mod tradițional, iar acest lucru îngreuna procesul, majorând implicit și timpul de răspuns al cererilor. Odată cu lansarea modulului pentru dealeri, aceștia beneficiază de vizibilitate în timp real privind statusul unei cereri, economisind timp prețios”, susține Andrei Constantin, Director de Vânzări Mogo România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*