pogo – browser de la AT&T

de cind se apuca operatorii de telefonie mobila sa scoata browsere si mai ales… de ce?

at&t – un fel de orange si vodafone al americii a scos pogo – un fel de firefox facut de oameni cu bani. jucaria arata bine si deocamdata se da numai pe sub mina (adik numai la beta testeri care subscriu la asta).

imi astept si eu invitatia. merge pe xp deci nu cere f multe resurse si chestia cu visual dock pare intresanta.

pina una alta poti sa vezi un demo aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu ma inscrisai sa primesc versiunea public beta !
    Era normal sa-si faca astia de la at&t un browser , pentru ca reclama mai tare decat aia nu cred ca au cum sa-si faca , pentru ca nu e de colea sa ai un browser care sa aiba numele companiei inscriptionat pe el !
    Sper sa scoata si varianta pogo pentru Linux !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*