Ajuta Aztecii sa castige lupta cu timpul

Ce moment mai potrivit sa castigi un joculet pentru iOS decit o dimineata de miercuri, nu? De fapt, nu conteaza ziua saptamanii: o aplicatie care vine gratis este buna oricind.

Si daca tot a venit vorba de timp, Temporibus Azteca este o provocare pe masura. Misiunea ta, odata ce ai deschis acest arcade puzzle, este sa ajuti un trib aztec sa salveze “bucati de timp”. Imagineaza-ti un joc gen “Cut the Rope”, dar cu rezonante istorice si o grafica foarte interesanta.

Ai 60 nivele in care sa-ti demonstrezi maiestria si fiecare update aduce altele noi.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Temporibus Azteca” pentru iPhone http://t.co/DC5lcXE pe boio.ro”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt Cristian Herman, Andrei Agapi si Mihai 2483. Ii astept cu un mail pina pe 5 Aprilie pentru revendicarea codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

  1. Nu putem participa la astfel de concursuri si daca dam share pe fb?Unii n-au mizeria numita twitter.

  2. @Catalin: incearca sa intri pe twitter.com. daca nu, mai ai 24 ore pina cind se incheie concursul. gasesti un computer sau un prieten care are unul, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*