Mozy – back-up gratuit pentru computerul tau

Am descoperit azi Mozy . E un fel de Dropbox pentru zile negre. Cu alte cuvinte, Mozy e o aplicatie care face back-up automat la setari sau documente/foldere din computerul tau.

Daca esti nevoit sa reinstalezi sistemul de operare, Mozy iti reface setarile. Simplu si mai ales gratuit (in limita a 2GB). Daca ai nevoie de mai mult spatiu, poti sa platesti o taxa lunara.

Tot ce trebuie sa faci este sa apesi linkul asta si sa iti faci cont la ei, instalezi aplicatia, alegi ce vrei sa fie salvat si lasi Mozy sa-si faca treaba.

daca pina mai ieri Mozy era valabil doar pentru PC, acum avem si Mozy pentru Mac. Enjoy!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*