chestia cu copiatu de pe boio.ro

primesc mailuri si comentarii binevoitoare de la prieteni/cititori. toti imi zic sa-l ignor pe pusti si sa ma bucur ca ma considera suficient de bun ca sa fiu copiat.

am mai zis: mai sunt si ziare electronice sau alti bloggeri care preiau informatii de pe boio.ro. nimik rau in asta, daca specifici sursa! mai ales atunci cind copiezi cuvint cu cuvint.

nu ma deranjeaza sa fiu citat. mi s-au cerut pareri, mi s-au cerut interviuri, mi s-au cerut informatii. am raspuns pozitiv de fiecare data. am fost bine crescut si dupa 10 ani de presa stiu ce inseamna informatia si cum se adiminstreaza ea.

dar daca vrei sa ma urmezi, fa-o cu bun simt. cer prea mult? nu de alta, dar ai mai mult DE CASTIGAT daca ma citezi sau scrii despre mine….

apropo, stii mai mult si mai repede daca te abonezi la feed!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*