google te vrea cult

e greu de crezut ca in 2007, gigantii internetului se bat inca pe cuvintul scris (si scris ani, zeci de ani sau sute de ani buni in urma).

google si amazon vor sa intre pe piata cartilor. mai exact a amatorilor de carti. daca google vine cu ideea de a vinde carti electronice, amazon ia povestea la urmatorul etaj…

nu stiu daca stii de sony reader. era jucaria aia lansata fara succes de sony in urma cu doar citiva ani care ar fi trebuit sa ne apropie de carti. pretu marisor al cititorului de carti electronice l-a tinut departe de amatori. acum amazon vrea sa lanseze “the kindle” – o jucarie care stie sa citeasca e-books, sa se conecteze la net si in general sa te faca mai … cult.

si inca una: google books are acum optiunea de “citate… embedable” adik ai posibilitatea sa pui pe blogu tau citate luate de pe google books asa cum ai pune un film de pe youtube.

eu abia am timp sa-mi pun pe hartie laptop gandurile de zi cu zi si sa le public pe blog…

apropo, cite carti ai citit anul asta si care te-a atras cel mai mult?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu mai stiu cate am citi anul asta, undeva peste 20, cea mai interesanta este o scurta istorie a secolului XXI, numita “The World Is Flat”

  2. Ideea lor e foarte buna si sper sa dea rezultate. Din pacate catea mea nu e citita in Romania asa cum as fi dorit eu insa cu google books se pare ca exista romani care au inceput sa aibe interes pt ea. Binenteles ca cei care citesc cartea sunt romani insa din afara tarii noaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*