Romanian Poems HD

Nici nu exista o ocazie mai buna sa te bucuri de poeziile lui Eminescu decit aniversarea lui de astazi. Iar daca ai 600 de poeme de la cei mai buni autori romani pe iPad-ul tau, poti sa mergi la scoala si la facultate pregatit.

Aplicatia Romanian Poems HD (3.99 dolari in AppStore) a fost scrisa de Gabriel Dana, unul dintre developerii pe care i-ai mai cunoscut pe boio.ro Jucaria are o interfata usor de folosit si citeva functii care iti vor face navigarea mai usora, precum setarea anumitor poezii ca si preferate sau vizualizarea lor cu fontul dorit.

Poti sa trimiti poemele pe email, sa copiezi textele si, cel mai interesant, poti sa le traduci automat intr-una din cele 40 limbi straine disponibile.

boio.ro pune la dispozitie 3 promo-code-uri pentru Romanian Poems HD. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Romanian Poems HD” pentru iPad pe boio.ro http://is.gd/i8AfUN “. sau apasa pe butonul “Twitter de sub acest Post.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Update: castigatorii sunt: @axeexcess, @iphonewz si @scalpel_diem. Ii astept cu un mail pina pe 19 ianuarie. Codurile nerevendicate sunt oferite altor cititori boio.ro.