Steve Jobs si viziunea lui despre tehnologie, viata si porn

Steve Jobs a avut chef de scris. Si s-a apucat sa discute pe email cu un blogger. Pasajele de mai jos sunt deosebit de interesante.

contextul intreg aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. hahaaaa =))) foarte tare Steve :) ultimul mesaj i-a inchis gura lui blogger =))) Do you create anything? =)) genial :))

 2. Ca si cum as intra eu intr-o polemica teologala cu Papa de la Roma. Daca nu-ti place aprozarul Apple, mergi la altul. Oricum, Steve e un titan IT la nivel mondial, deci sa ne vedem lungul nasului. Zic!

 3. sincer, ma cam indoiesc de veridicitatea acestor mesaje. Oricine putea sa-si faca o adresa de mail pe un server oarecare si sa puna la name Steve Jobs… pacat ca nu ne arata si details la fiecare mesaj (sa vedem daca e @apple.com or something like that). si ma indoiesc si de faptul ca steve ar raspunde unui blogger oarecare.

 4. @Dorin sa ai Aapple.com e foarte ushor. Daca imi dai adresa ta be mail iti voi trimite si eu cateva mailuri de la Steve Jobs, Bil.Gates, Mos.Craciun .Still…sa nu dai “libertate” utilizatorilor tai la un “sistem” pentru care au platit bani grei este in continuare hotie. Poti da vina pe porn, viteza, viziune sau Doamne Domane… that does not make it right. OPEN-SOURCE rulezzzzz!!!!

 5. @Duxx ,ce hotie !!! ,de unde va vin voua in gand aberatiile astea ,chiar nu aveti nimica in cap sau ati trait prea mult in comunism sa aveti impresia ca totul este al poporului ,nu e nimica privat .Apple e o companie privata care a investit multi bani pentru realizarea produselor sale ,este normal sa FACA CE VOR EI CU ELE ,atata timp cat tu esti informat de la inceput ce anume iti cumperi si care sunt restrictiile .Nu iti place ?cumparati un Google p0rnmobile!!! ,by the way ,nu am nimica cu p0rn ,ma uit si eu din cand in cand ,da la faza asta avea dreptate cam tot ce a zis .

  P.S.
  Open Source e bullshiet ,e bine ca exista da nu mi se pare in regula sa fie promovate atata de mult tehnologie gratuit ,presimt ca va avea aceeasi sfarsit ca si comunismul ,nimeni nu e dispu sa lucreze pe gratis pentru alti mult timp ,nu mi se pare in regula sa dai impresia oamenilor ca dreptul intelectual e gratis ,nu valoreaza dimica ,asta e mentalitatea predominanta la noi si din cauza asta toti retardati cu cefele groase si creiru cat o aluna au atata de multe “succesuri” si chiar daca sunt uni dintre voi “care nu mai vor sa vorbesc cu mine ” nu ma supar :)

 6. Eu am de fapt probleme cu Orange de la noi care astia da sunt HOTI ,acuma 2 ani incerca bolovanu ala care conduce Orange romania sa ne explice de ce e mai scum la noi decat in Germania ,Franta ,Italia ,USA pana si Canada care erau in top ca cei mai ticalosi .Dupa el motivatia era ca in tarile astea se vorbeste (consuam) mai mult si atuncia si ei pot sa subsidieze telefoanele mai usor ,si acuma o sa am o iesiere a’la Badea .”Bai BOULE cum sa mai consume cand dincolo la preturile la care sunt abonamentele de la noi au atatea minute si trafic de date cat nu pot folosi intr-un an si tu ca un mic ticalos ce esti ai venit in Romanica ,te-ai adaptat repede la mediu si ai devenit si tu un mic ticalos si vrei sa tepuiesti cat mai multi sau poate ti se pare ca o duce rau Orange-ul in romania cu unu din cele mai mari profituri realizate ani trecuti de catre o companie privata .Cred ca doar Petrom-ul ce v-au depasit si eventual traficanti de droguri ………..”

  @Boio ,sory daca am folosit anumite cuvinte exagerate ,sper ca nu imi stergi postu ,eventual poti sa cenzurezi cuvintele .

 7. @Adrian Fara sa vrei mi-ai dat dreptate. Daca imi cumpar un device de la Apple nu este privat (adica al MEU)? De ce sunt nevoit sa respect anumite reguli impuse de ei atata timp cat produsul imi apartine? Nu asta faceau comunistii: iti dam pamant dar de fapt ti-l dam doar sa il muncesti si la final iti luam cota-parte. Ce-ar fi daca te-ai duce la magazin sa-ti iei o Cola si te trezesti ca trebuie s-o bei intr-un anumit interval orar si doar cu ochii inchisi?
  Intamplator sunt utilizator de Apple OS si “google p0rnmobile” si iti pot spune in cunostinta de cauza ca mai mult p0rn gasest in AppStore decat in Android Market. Diferenta dintre closed OS si Open source este, de exemplu, cand vrei sa folosesti un anumit browser si nu poti pentru ca Apple nu doreste sau sa-l instalezi free din Market.
  De asemenea, in cunostinta de cauza (pt ca lucrez in domeniu) datorita OpenSource avem acum retele, internet, email, ISPi garla, servicii care devin din ce in ce mai ieftine.
  Cel mai bun router OS este OpenSource.La fel si cele mai bune e-mail, database, share…servers.
  Open Source nu priveaza developerul de drepturi pentru ca de-aia s-a inventat GNU si nici n-are legatura cu “cefele groase”. Aia fac bani din “dungi pe asfalt” (na, ca si eu ma uit la Badea).
  Inca ceva: OpenSource nu inseamna neaparat FREE (desi mare parte sunt).
  Open source: codul sursa este facut public, poate fi modificat de oricine cu conditia de a nu se face bani din chestia asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*