A little more, pe 23 octombrie

Apple anunta un nou eveniment pe 23 octombrie. Textul de pe invitatie poate sa indice un iPad mai mic.

Conferinta are loc la California Theatre din San Jose, o locatie neobisnuita pentru evenimentele Apple.

Tu ce ai vrea sa primim pe 23 octombrie?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Eu as vrea sa se lanseze un iPad Mini la un pret mai mic sau egal cu concurenta, astfel incat orice persoana va putea folosi o tableta de o calitate buna, iar cei ce nu isi permit o tableta iPad sa nu mai cheltuiasca banii aiurea pe tabletele ieftine Android si sa economiseasca pentru un iPad Mini pentru ca merita !
    Am folosit iPad prima generatie si am fost foarte multumit de autonomie, design, materiale; am renuntat si mi-am luat copia fidela cu un ecran de 8inch Allvie Alldreo Speed+ spate de aluminiu, un grip bun dar dezastruaosa in utilizare, autonomie, instalare/dezinstalare aplicatii si compatibilitatea lor cu tableta! singurul lucru care mi-a placut a fost diagonala de 8inch! de cand am pus mana pe ea am zis VREAU UN iPAD cu ecran de 8inch!

  2. se pare ca v-a lasat cu gura cascata Apple in seara asta :)) eu am fost optimist in privinta iPad mini-ului si acum il vreau pentru ca acea diagonala este perfecta! am testat tableta cu 8 ich si am fost impresionat rezolutia dsplay-ului este perfecta; am avut si tabletea de 7inch si sunt jalnice, sunt gen iPhone 6 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*