4,5GB gratis pentru Dropbox

Niciodata nu ai de ajuns spatiu pe Dropbox, nu-i asa? Cum ti-ar placea 4,5GB gratis doar pentru ca downloadezi o versiune beta si te joci putin cu ea?

Apropo, daca nu ai inca un cont pe Dropbox, poti sa-ti faci unul si sa castigi 250 MB gratis folosind acest link.

Da, tot ce ai de facut este sa downloadezi Dropbox 1.3.12 de aici:

Windows: http://dl-web.dropbox.com/u/17/Dropbox%201.3.12.exe

Mac OS X: http://dl-web.dropbox.com/u/17/Dropbox%201.3.12.dmg

Linux x86_64: http://dl-web.dropbox.com/u/17/dropbox-lnx.x86_64-1.3.12.tar.gz

Linux x86: http://dl-web.dropbox.com/u/17/dropbox-lnx.x86-1.3.12.tar.gz

Si sa pui in contul tau de Dropbox poze sau filme prin functia de automatic import/upload. Detalii AICI.

multumesc @smpimp pentru pont.

update: Si un truc usor de realizat este folosirea unui Card sau USB Drive. Faci pe el un folder care sa se cheme “DCIM” (fara ghilimele) si pui in folder 4-5GB de poze si filme. Il scoti din computer si cind il bagi din nou, Dropbox il recunoaste ca pe o camera si importa pozele.

20 Comments

 1. Chiar acum verific pontul. Am inceput sa folosesc tot mai des Dropbox si pt a transfera fisiere pe iPhone iar cei 3.2 GB pe care-i am par tot mai putini. Cativa GB in plus sunt mai mult decat bine veniti, mersi :D

 2. @Adi cu putin ajutor de la prietenul nostru google am reusit sa imi fac un email .edu, nu a fost chiar simplu dar s-a meritat ;)

 3. de chestia asta mi-am dat si eu seama aseara. nu aveam decat un micro sd de 500mb.
  bagat in laptop, copiat un film pe el, scos, bagat iar, autoplay=>dropbox…si gara ;)
  o zi buna

 4. Eu nu reusesc nicicum, Am setat la autoplay sa le importe cu dropbox, am bagat card, camera, stick… da’ ce n-am bagat. Nu vrea. Windows 7.

 5. folosesc dropbox foarte intens, dar acum imi prind urechile (pe windows). Am instalat versiunea respectiva…dar nu s-a schimbat nimic in folderul respectiv:-??…..

 6. Probabil un pic irelevant, dar în total câștigi 5GB. Deținătorii de 4S pot face ~ 5 – 6 videoclipuri a câte 5 minute (filmat alandala) și s-a rezolvat problema cu conținutul.

 7. Am reusit si eu intr-un final. Nu-mi place ca-ti amesteca pozele. Am pus pe cardul din camera cateva foldere si in “Camera uploads” din Dropbox sunt uploadate la gramada. Daca am, de exemplu, poze din telefon si poze din camera foto trebuie sa le sortez iar dupa ce mi le-a urcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*