26 ianuarie – MacTablet si un nou iPhone

Ce faci de azi intr-o luna si ceva? Cum? nu stai pe boio.ro sa urmaresti Sesiunea de live-blogging asistat?

Apple se pregateste sa lanseze jucarii noi, iar FT zice ca 26 ianuarie este data aleasa de ei pentru anuntarea bunatatilor. Printre ele: iPhone cu camera de 5 megapixeli (comanda data recent firmei Omnivision), un iPod cu camera si un MacTablet cu ecran de 7 sau 10 inch.

Ca de obicei, produsele sunt anuntate in ianuarie si lansate prin iunie – august. Cu exceptia MacTablet-ului care vrea sa iasa pe piata prin martie 2010.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Cand Apple a vorbit despre produse noi care se lanseaza peste juma’ de an???
    Pentru informatii noi despre un alt telefon….. mai asteptam pana la vara (daca Apple vorbeste despre un telefon mai bun cine mai cumpara 3GS-ul? Credeti ca ei nu sunt constienti de asta?).
    Iar despre Tablet…… doar zvonuri!

  2. eu cred ca apple va veni cu un nou model de iPhone pentru ca concurenta e mare, HTC se misca bine, iar Nokia se incalzeste usor pe margine si mai intra asa cu cate-un “picior” in joc. daca mai adaugam ca 3GS-ul a fost cam “grabit”, sunt sanse mari. vom vedea pe 26.

    legat de iTablet, nu cred ca mi-as lua asa ceva. ramane de vazut…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*