uite MacTabletu’, nu e MacTabletu

au inceput sa fie deja dearnjante zvonurile care apar despre MacTablet. Se vorbeste despre el de aproape un an si pina acum nu am vazut nimic concret.

Problema e alta. Si daca apare… ce? Chiar ai nevoie de un iPhone urias cu ecran multi-touch? Si daca nu vine cu Snoe Leopard ci cu un sistem de operare combinat (ceva intre iPhone si Mac OS).

Sunt convins ca Apple stie sa faca un produs sa straluceasca, dar de ce as avea nevoie de el?

Ce ar putea sa aiba un MacTablet ca sa fie tentant pentru tine?

ultimele povesti spun ca Apple il anunta in ianuarie si il lanseaza in martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Pai ar fi cea mai mare rama foto digitala, cel mai portabil TV din casa. Cu un dock audio generos ar fi cel mai mare AVS, egalizator, DJ scratch (bun de party-uri), astea pe partea de fun stuff ca la chestii mai utile am putea sa ne uitam la iPhone si sa vedem cat de departe a ajuns. De ce nu si un AppStore Tablet…

    PS: Si cu cel mai mare “slide to unlock”, sau macar undeva discret si vertical pentru degetul mare. :))

  2. De ce ai vrea sa-l cumperi? Simplu: pentru ca va revolutiona presa scrisa. Ne e deja clar tuturor ca apple se pricepe in a alege momentul, strategia de marketing si calitatile unui nou produs astfel incat sa fie siguri ca acesta va revolutiona ceva. Si in era Jobs nu prea au dat gres. Iar domeniul care nu prea mai functioneaza acum este presa clasica, care asteapta de ceva timp o renastere, o adaptare a continutului simplu la nevoile multimedia ale utilizatorului de iphone si, bineinteles, un context prielnic pentru a incepe sa ceara bani pe informatia digitala.

  3. La ce a fost bun pana acum Jobs ? La pastratul secretului. Iar iTabletul se pare ca e cel mai prost pastrat secret al Apple, caci de 4-5 ani se tot vorbeste de device.

    So….

  4. @Cristian: lumea a sperat la un astfel de device. asta nu inseamna ca cineva din Cupertino a spus ceva. inca nu stim nimic. nici chiar aparitia lui nu e confirmata oficial.

  5. oricum… eu personal as fi tare dezamagit de Steve daca ar fi asa cum se zvoneste. Chiar erau unii plecati din Apple care spuneau ca ar fi cu totul altfel decat se vorbeste pe net. Eu asa sper…sa fie ceva inovativ, nu doar inca o tableta, lansata un pic inainte de cea de la Google cu Android si probabil doar una din zecile care vor aparea anul viitor. Discutiile pt crearea de content dedicat de catre creatorii mari de media sunt doar ok, nu e nimic chiar atat de incitant. In fine o sa vedem.

  6. Ceva intre PDA, netbook si iPhone. Usor de carat dintr-un birou in altul, cu conexiune rapida la videoproiectorul firmei/institutiei, cu card SIM, cu desktop cu icon-uri 3D, cu baterie de minim 12 ore (inclusiv la rulare film), cu capabilitate flash (pentru multele site-uri de film dotate numai cu asa ceva), cu ridicatoare in spate (ca la vechile tastaturi) pentru a putea scrie la el si cand e sprijinit pe masa. Intr-un cuvant: sa fie mai tare ca a doua venire a lui iisus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*