Dotori Player – filme cu subtitrari pe iPhone

Au aparut o gramada de playere interesante in AppStore si din cind in cind, cititorii boio.ro au ocazia sa le testeze la prima mana. Astazi avem o jucarie interesanta – DOTORI – un Player care suporta aproape orice format video si cu care nu trebuie sa mai encodezi filmul ca si mp4.

Dotori stie sa ruleze clipurile la viteze de la 0.1 la 2x si inghite, printre altele, mp4, m4v, avi, wmv, asf sau mpg. Iar daca asta nu era de ajuns, aplicatia stie sa citeasca documente in format pdf, doc, xls, ppt, png, gif sau jpg. Poti sa transferi clipurile direct pe WiFi, asa ca nu ai nevoie de cablul USB.

Dotori Player costa 5 dolari, dar boio.ro pune la bataie 2 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Dotori Player” http://is.gd/d48a91 pe boio.ro”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: Sebastian (@nargsdj13) si coosti. Ii astept cu un mail de revendicare a codurilor pina pe 2 martie. Codurile nerevendicate merg la cititorii boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. LOL am avut nevoie de un tutorial ca sa invat cum sa las linkul. Poate nu ar strica sa postezi cum se poate lasa corect un link catre un tweet tinand cont de faptul ca greseala este destul de frecventa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*