Aplicatia ideala pentru iPad

Am fost intrebat de multe ori: Si ce o sa faci cu un iPad de fapt? Raspunsul initial e simplu: cam tot ceea ce poti sa faci pe un iPhone.

Problema apare atunci cind iPhone-ul nu il folosesti pentru prea multe chestii (adica nu ai sute de aplicatii si jocuri instalate).

Eu sper sa raspund la intrebarea asta intr-un mod cit se poate de complet si sa ofer motive pentru care iPad este indispensabil. Deocamdata e doar o jucarie noua, care se anunta interesanta si pe care mi-am permis sa o achizitionez. In fond nu am pus decit putin peste iPhone-ul 2G vandut ieri. (Da, am vandut celebrul iPhone 2G care a adus atitea tutoriale pe boio.ro).

Pina cind voi avea un raspuns, am o alta intrebare pentru tine: care este aplicatia ideala pentru iPad?

Eu inclin sa cred ca iPad va deveni principalul meu mod de a vedea filme. In momentul de fata folosesc laptopul (uneori scot semnalul video pe un TV cu diagonala mai mare). La capitoul aplicatii, am nevoie de o aplicatie care sa aduca document sharing si sa downloadeze si sorteze orice tip de fisiere. In plus, vreau sa am ceva intre PadNotes si Pages – ca sa pot sa-l folosesc in munca de zi cu zi (partea de luat note, scris, poate chiar si blogging).

Astept cu nerabdare o aplicatie buna de email si un browser complet. Oare cum ar arata Firefox pe iPad?

Dar tu? Vrei sa te bucuri de ecran si de accelerometru pentru jocuri? preferi sa il folosesti pentru afaceri? ce gen de aplicatie iti va fi de folos?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Despre file manager: iphone-ul este telefon, ipadul deja nu mai e telefon, parca vrei mai mult de la el, dar fie cum zici tu. Mai departe te rog sa citesti mai bine ce am scris si sa nu intelegi numai ce vrei tu. Ti-am dat exemplu de siteuri preferate ale mele care au flash. Nu 5, am scris 12. Ca pentru tine nu sunt relevante e treaba ta. Exemplele alea au fost ca sa imi intareasca argumentatia cum ca, internetul este plin de flash ( unele siteuri mai putin, altele mai mult ) si ca un device care se vrea facut pentru accesarea INTERNETULUI, dar care pe de alta parte te impiedica sa te bucuri de tot contentul nu este pentru mine. Ca pe voi nu va afecteaza pentru ca e apple, il vreti, si va puteti multumi cu siteuri care nu au problemele pe care le au siteurile pe care intru eu, e alegerea voastra. Eu vreau un tablet care sa imi inlocuiasca pc-ul sau laptopul macar pt browsing si vazut filme si am argumentat de 4 ori de ce din punct de vedere al browsing-ului, ipadul este flawed si nu imi poate satisface MIE nevoile.
    Vad ca de filme si de faptul ca sunt multe formate si bitrate-uri pe care nu le suporta nu zice nimeni. Obisnuiti probabil cu iphone-ul si cu convertirea filmelor ca sa mearga pe el, e un alt punct peste care treceti usor cu vederea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*