10 știri care merită Atenție – 20 septembrie 2018

10 știri care merită Atenție pe 20 septembrie 2018
10 știri care merită Atenție pe 20 septembrie 2018

Tech News, Food & Travel sau… românești? Asta e întrebarea. Iată lista cu cele mai interesante subiecte ale zilei, din punctul de vedere al boio.ro.

  1. Apple au strâns o serie de reviews care le-au plăcut – Nu-mi aduc aminte să fi făcut asta până acum pentru iPhone.
  2. Cum arată camionul viitorului în viziunea Volvo – Este electric și conduce singur marfa.
  3. Planetariul din Constanța, transformat în scenă de teatru – Spectacolul are câte ceva din Luceafărul, Star Wars și Visul unei Nopți de Vară.
  4. TAROM a împlinit 64 ani – Am zburat cu ei anul acesta. Mâncare bună, servire OK, stewardese frumoase.
  5. Festivalul Cetăților Romane – Cum faci show din nimic într-o zonă care abia se chinuie să iasă din anonimat. Puțină istorie, puțină mâncare și niște muzică ar fi de ajuns pentru ca o cetate să devină loc de pelerinaj pentru turiști.
  6. Site-ul de turism al Constanței, închis pentru că factura nu a mai fost plătită – Penibilă situație. Oare s-au speriat de noile taxe anuale impuse de RoTLD?
  7. În România sunt cei mai puțin utilizatori de Snapchat din Europa – Chiar și așa, sunt aproape un milion.
  8. Americanii dau o lege pentru Music Streaming – Ei discută despre drepturi de autor avansate și muzică online. Așa vezi cât de… în urmă suntem noi.
  9. Medicii de modă veche se lasă greu convinși de capabilitățile medicale ale Apple Watch – Ei sunt deranjați mai mult de felul în care media a prezentat noul device și de marketing-ul din jurul informațiilor medicale.
  10. Lista celor mai bune cărți ale secolului 21 – Da, și ei știu că din secolul astă nu au trecut nici 20 ani.

Bonus: un record pentru Cele mai multe drone aflate în aer în același loc. Evident, în China.

Ce știre ți-a plăcut? Continuăm discuția pe Pagina de Facebook boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*