Orange România deschide 4G MegaHunt

4G MegaHunt de la Orange
4G MegaHunt de la Orange

Clienţii Orange, atât din mediul urban cât şi din cel rural, pot testa, în perioada 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018, cea mai extinsă rețea 4G din România, prin intermediul aplicaţiei mobile 4G MegaHunt. Aceasta foloseşte realitatea augmentată (AR) pentru a-i ajuta pe utilizatorii aplicaţiei să „vâneze” interactiv premiile puse în joc.

Clienţii pot obţine bonusuri de net de 1GB sau 2GB, unul din cele 10.000 de vouchere în valoare de 10 euro şi pot cumula până la 20GB de internet pe toată durata campaniei.

Bonusurile de internet acumulate prin aplicaţia 4G MegaHunt au o valabilitate de 30 zile pentru utilizatorii PrePay, respectiv o lună de facturare în cazul abonaţilor. Voucherele se pot folosi la achiziţia de telefoane, împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament, pentru o perioadă contractuală de 24 de luni sau pentru achiziţia de accesorii.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite accesând https://www.orange.ro/4g-megahunt/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*