Cum să fii mai rapid pe Facebook – Shortcuts care te ajută

Facebook Like. FOTO Mizter_x94

Habar n-aveam că Facebook are o serie de shortcuts suportate oficial. Cu ele poți să-ți ușurezi “munca” sau să scurtezi timpul pierdut pe Facebook. OK, nimeni nu crede că o să stea mai puțin pe Facebook, dar măcar să fim eficienți.

Nu știu dacă aceste shortcuts sunt documentate oficial. Eu le-am descoperit din greșeală Mi-a apărut fereastra din poza de mai jos. Așa că le dau și eu mai departe.

Scurtături pentru Facebook
Scurtături pentru Facebook

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*