1 Mai – de la Mamaia la Vama Veche

Daca zilele astea ma vezi mai rar pe boio.ro sau Twitter este pentru ca sunt mai mult pe plaja. Fie la Mamaia in club sau la Vama Veche intre corturi. Nu la bronzat, ci la munca.

Daca esti prin zona, da-mi un semn si ne vedem intre doua transmisiuni in direct ;) Daca nu, ma vezi la Realitatea TV (aproape) in fiecare ora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*