Zstand – un stand pentru iPad

Jucaria asta mi se pare o idee buna pentru un utilizator de iPad. Are roti, loc pentru o tastatura wireless si chiar un fel de trepied pentru iDevice-ul tau.

Zstand este in faza de proiect pe Kickstarter. Cantareste putin peste 6 kilograme si poate sa aiba o inaltime de 28 centimetri atunci cand e pliat si pana la 1,6m inaltime. Pretul (pe Kickstarter) incepe de la 100 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*