Adrian Boioglu, invitat la Burzcast – O discutie despre podcasting-ul din Romania

Razvan Burz, creatorul Burzcast, m-a invitat in show-ul lui si m-a provocat sa discutam despre CityPodcast – prima retea de podcasturi din Romania.

Am vorbit despre cum am ajuns eu sa creez CityPodcast, cine sunt colegii mei din retea, cum sa-ti promovezi afacerea printr-un podcast si despre viitorul acestui tip de media in Romania.

Ii multumesc lui Razvan si te invit sa asculti episodul 28 din Burzcast. Poti sa ajungi mai usor la acest episod cu ajutorul codului QR de mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Iti multumesc Adrian pentru participare.

    Datorita tie acest episod a iesit minunat si sper ca si alti viitori podcasteri romani sa invete ceva din el.

    Oameni ca tine inspira pe altii sa ajunga la un nivel superior in tot ceea ce fac in viata si sper ca si acest podcast sa inspire pe mai multi sa lase deoparte teama si sa inceapa minunata calatorie in lumea podcastingului.

    Felicitari pentru CityPodcast si te astept cu placere si in alte emisiuni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*