Ziua Internațională a Podcastului este sărbătorită (și în România) pe 30 septembrie

International Podcast Day. FOTO alternativ.ro
International Podcast Day. FOTO alternativ.ro

Salutare. Sunt Adrian Boioglu și sunt podcastoholic :) Oare există un cuvânt care definește faptul că asculți câteva zeci de minute sau ore bune de podcasturi în fiecare zi? Eu fac asta și îmi place la nebunie.

Pe 30 septembrie sărbătorim Ziua Internațională a Podcastului. Mi-a adus aminte Valentin Eduard Panduru de la alternativ.ro care mi-a și propus să vă vorbesc despre Povestea CityPodcast.roprima rețea de podcasturi din România – fondată de mine în anul 2015.

Mi-am adus aminte, cu ocazia asta, despre faptul că și în România sunt podcasturi bune. Unele dintre ele sunt în rețeaua CityPodcast. Din păcate, nu sunt updatate la fel de des precum erau în primii 2 ani de existență ai rețelei.

Valentin și-a propus, cu ocazia zilei de 30 septembrie să adune câteva episoade din fiecare podcast românesc și să le pună pe toate pe un livestream audio. Vei putea să te bucuri de conținut de calitate dacă intru aici, de la ora 10:00 până aproape de miezul nopții:

http://alternativ.ro/index.php/asculta/ sau http://188.165.212.154:8060/listen.pls?sid=1

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*