ziua calatoriilor cu metroul, fara pantaloni

hai sa lasam putin deoparte Apple si toate jucariile si sa ne relaxam. deal?

Sambata asta e “Global No Pants Subway Day”. se intimpla in toate marile orase care se respecta: New York, LA, Lisabona. nu o facem si la Bucuresti?

apropo, ce ciudat suna in limba romana titlul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sună aiurea în româneşte, şi ar arăta şi nasol dacă ai merge pe ideea că ”românii sunt obezi” precum spun ziarele. Şi-atunci ce să vezi, şunci şi burlane dezvelite prin metrou? No way :D

    Oricum chestia e mai tare decât Free Hugs!

  2. Hai sa o facem :) ar fi super tare, am o pereche de boxeri, care sunt perfecti pentru ocazie :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*