Zau asa, Apple?

Apple ia taurul de coarne si pomeneste pentru prima data despre un “hacking process – often called “jailbreaking” “.

Produsele “afectate” sunt toate generatiile de iTouch si iPhone :).

Device and application instability: Frequent and unexpected crashes of the device, crashes and freezes of built-in apps and third-party apps, and loss of data.  

Unreliable voice and data: Dropped calls, slow or unreliable data connections, and delayed or inaccurate location data.

Disruption of services: Services such as Visual Voicemail, YouTube, Weather, and Stocks have been disrupted or no longer work on the device. Additionally, third-party apps that use the Apple Push Notification Service have had difficulty receiving notifications or received notifications that were intended for a different hacked device. Other push-based services such as MobileMe and Exchange have experienced problems synchronizing data with their respective servers.

Compromised security: Security compromises have been introduced by these modifications that could allow hackers to steal personal information, damage the device, attack the wireless network, or introduce malware or viruses.

Shortened battery life: The hacked software has caused an accelerated battery drain that shortens the operation of an iPhone or iPod touch on a single battery charge.  

Inability to apply future software updates: Some unauthorized modifications have caused damage to the iPhone OS that is not repairable. This can result in the hacked iPhone or iPod touch becoming permanently inoperable when a future Apple-supplied iPhone OS update is installed.

Eu as spune sa le zicem si care sunt avantajele jailbreakuitului. Un mic exemplu ar fi filmul de mai jos…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Disruption of services: Services such as Visual Voicemail, YouTube […]

    Aici m-a lovit cel mai rau si m-a luat un pic cu zambete pentru ca chiar azi mi-am pus extensia la YouTube care se foloseste de mobile substrate pentru a putea descarca clipurile de pe YT la HI Quality direct din aplicatia lor. Nu numai ca nu se intrerupe programul, ba merge mai bine.

    Este adevarat ca si daca nu stii ce faci si folosesti toate pluginurile din lume si toate javascript posibile (vreme, ceas din JS ca si wallpaper si altele) o sa ai o baterie care te tine destul de mult (o jumatate de zi – o zi :) ).

  2. iti spun de azi LA MULTI ANI, ca in weekend plec in locuri fara semnal( ceea ce e foarte bine), toate cele bune

  3. Foarte buna stirea! Pe de-o parte sunt de acord cu ei ca procesul de jailbreak si decodare provoaca neplaceri mai ales versiunile noi ale programelor ce permit acest lucru si unele aplicatii neoficiale. Asta inseamna compromis, aceleasi procedee au si avantaje si mai mult se apeleaza la ele din necesitate. Cat despre pagubele ireversibile de care se mentioneaza, parerea mea este ca sunt aberatii, e in interesul lor ii inteleg.

  4. Salutare.. Am si eu o intrebare in legatura cu filmuletul de mai sus.. la inceput cand baiatul deblocheaza telu apare logo mare de la apple si pe urma icoanele… ce aplicatie este sau ce tema este?????. sunt niste chestii care sunt super care mi le poate explica si mie plsssss

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*