iPhone OS 3.0.1

update: 3.0.1 e acum in iTunes. chipintaci!

3.0.1 poate fi descarcat de aici: iPhone 2G , iPhone 3G , si iPhone 3GS

E cazu sa mai spun ca nu trebuie sa faci update pina nu stim daca e … sigur?

iPhone OS 3.0.1 nu modifica modem firmware-ul telefonului tau care are deja 3.0. Asta inseamna ca este jailbreakuibil si deblocabil.

Tot ce trebuie sa faci este un update in iTunes urmat de redsn0w. Singura chichita este ca atunci cind redsn0w iti cere IPSW sa-i cauti firmware-ul 3.0.

3.0.1 nu e destinat decit rezolvarii unei probleme cu Siguranta SMS. Teoretic, un atacator poate sa iti viruseze telefonul prin SMS. Apple e constient de problema si urmeaza sa lanseze un Patch pentru rezolvarea ei. Modul de actiune al Virusului prin SMS si evitarea lui e explicata in video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. tot ce pot spune despre 3.0.1 este ca e o porcarie care mi-a blocat telefonul. iar apple este o rusine cu politica lor. merci tare boio.ro pentru informatiile si softul de crack. am pierdut cateva ore dar a fost un exercitiu mental mai bun decat sudoku :)

 2. N-am avut nicio problema cu 3.0.1 de cand l-am instalat… totul merge la fel k inainte de upgrade.. bafta celor care au probleme cu rezolvarea lor:)

 3. eu cred ca am o problema …..de cand am instalat 3.0.1 nu mai mai merge gps-ul adica merge dar doar 2 secunde apoi pierde semnalul iar vine 2 secunde iarasi cade si tot asa …sunt curios daca este devina 3.0.1 sau pur si simplu mi-a murit mie gps-ul …..am iphone 3gs 32gb….

 4. Am instalat 3.0.1 pe iphonul meu 2g si totul pare a fi ok cu o singura exceptie: mi se termina bateria in mai putin de o zi fara vorbit sau altceva (de ex, aseara l-am incarcat ful pe la 11 iar dimineata pe la 10 l-am gasit inchis. la fel si astazi, moare bateria vazind cu ochii)

  Ma poate ajuta cineva cu o idee despre ce ar putea fi, avand in vedere ca:
  -am instalat vreo 30 de aplicatii ipa luate de pe torrente prin sync itunes
  -am inchis mai tot ce ruleaza in background din meniul bosspref
  -in timpul alimentarii de la laptop (cam creo 2 ore), am observat ca se cam infierbanta mai mult ca de obicei.

  Multam fain.

 5. mi-am bagat si eu 3.0.1 iar cand incerc sa gasesc modelul de ipsw prin red sn0w nu imi da voie….am incercat sa`l pun pecel de la 3.0 dar nu ma lasa….cva pareri?

 6. Salut…
  Acum 30 minute am incercat sa fac un update de la 3.0 la 3.0.1 pe iphone-ul meu 2G.. La paragraul aceste “3.0.1 poate fi descarcat de aici: iPhone 2G , iPhone 3G , si iPhone 3GS” am dat click pe iPhone 2G, am mers in iTunes shitf+restore, browse pana la fisierul in cauza…toata bune si frumoase pana cand bang…SIM Blocat… m-am gandit apoi sa urmez pasii cu redsn0w si nu s-a intamplat nimic… ce e de facut? Please Help!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*