YouTube TV se lansează în US. Abia aștept să-l văd și pe la noi

Da, prețul e mare pentru România și sunt convins că pe la noi nu ajunge prea repede, dar conceptul e interesant. Plătești 35 dolari/lună și ai acces cam la toate canalele TV importante, inclusiv unele PPV (la un cost suplimentar).

Dar ce zic eu de România? Nici măcar în US nu e peste tot, ci doar în câteva mari orașe.

Primul line-up conține: ABC, CBS, FOX, NBC, The CW, ESPN, ESPN 2, ESPN U, ESPN News, Comcast SportsNet, Fox Sports, Fox Sports 1, Fox Sports 2, USA, FX, FXX, FXM, FreeForm, The Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, E!, BTN, SEC Network, Bravo, Oxygen, Syfy, Sprout, CBS Sports Network, NBC Sports Network, NBC Golf, MSNBC, CNBC, Fox News, Fox Business, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Universal HD, Chiller, YouTube Red Originals.

Alte 9 canale urmează să fie adăugate. Ce e interesant? Faptul că poți să faci streaming pe TV, dar poți să le vezi și pe telefon sau tabletă. În plus, poți să înregistrezi orice show și să-l păstrezi în arhiva ta pentru 9 luni în mod gratuit.

Eu încă aștept momentul în care vom putea să plătim per canal TV dorit și operatorul de cablu să ne ofere asta atât pe TV, cât și pe iPhone sau iPad. Nu cred că am nevoie de mai mult de 5 canale TV.

via

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*