yellowsn0w – iPhone 3G Unlock

deblocarea de iPhone 3G a primit deja un nume de cod – “yellowsn0w” si avem primele detalii. Dev Team sustine ca inainte de Craciun va demonstra intr-un live video broadcast pe Qik cum se deblocheaza telefonul tau preferat. iar varianta finala va fi oferita tuturor pe 31 decembrie.

Procesul pare a fi la fel de simplu ca si Pwnage sau Quickpwn si este in aceste zile in curs de finalizare. Exista insa citeva cerinte pe care iPhone 3G trebuie sa le indeplineasca.

– telefonul trebuie sa aiba Baseband 2.11.07 (este cel care vine cu firmware-ul 2.1) sau chiar o versiune anterioara.

– Metoda de deblocare functioneaza numai daca telefonul a fost trecut prin Jailbreak.

si, ceea ce e cel mai important si mai interesant: deblocarea se face pe calea Cydia. deci nu conteaza daca ai Mac sau PC.

btw, sunt curios de ce/cum au ales numele de yellowsn0w. stii ce inseamna de fapt expresia, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. nope … nu stiu exact … da’ am idee … ma ajuti? Si revenind la subiect … super … acum o sa pot sa ajut cativa prieteni care ma bateau la cap cu iPhone 3G-ul lor :P

  2. Adrian , pey .. asta da amintire , la bunici , iarna , stand la gura sobei cu un biscuite care-l inmoi in cana cu ceai.. mai iesi afara la o bataie cu zapada , mai o problema de inginerie : sa creez un buncar ( AKA Cazemata ) si dupa vreo 4 ore intra in joc nevoile fiziologice . cum e departe casa , parca itzi aduci aminte ce facea pisica in groapa cu nisip , nu ai cum sa-i rezisti : desenand in zapada!

    Foarte tare :D

  3. O intrebare daca am facut jailbreak cu firmware 2.2 pot cumva reveni la 2.1 pt un unlock , exista vreo posibilitate?

1 Trackback / Pingback

  1. ultrasn0w e gata de actiune | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*