yellowsn0w – iPhone 3G Unlock

deblocarea de iPhone 3G a primit deja un nume de cod – “yellowsn0w” si avem primele detalii. Dev Team sustine ca inainte de Craciun va demonstra intr-un live video broadcast pe Qik cum se deblocheaza telefonul tau preferat. iar varianta finala va fi oferita tuturor pe 31 decembrie.

Procesul pare a fi la fel de simplu ca si Pwnage sau Quickpwn si este in aceste zile in curs de finalizare. Exista insa citeva cerinte pe care iPhone 3G trebuie sa le indeplineasca.

– telefonul trebuie sa aiba Baseband 2.11.07 (este cel care vine cu firmware-ul 2.1) sau chiar o versiune anterioara.

– Metoda de deblocare functioneaza numai daca telefonul a fost trecut prin Jailbreak.

si, ceea ce e cel mai important si mai interesant: deblocarea se face pe calea Cydia. deci nu conteaza daca ai Mac sau PC.

btw, sunt curios de ce/cum au ales numele de yellowsn0w. stii ce inseamna de fapt expresia, nu?

5 Comments

  1. nope … nu stiu exact … da’ am idee … ma ajuti? Si revenind la subiect … super … acum o sa pot sa ajut cativa prieteni care ma bateau la cap cu iPhone 3G-ul lor :P

  2. Adrian , pey .. asta da amintire , la bunici , iarna , stand la gura sobei cu un biscuite care-l inmoi in cana cu ceai.. mai iesi afara la o bataie cu zapada , mai o problema de inginerie : sa creez un buncar ( AKA Cazemata ) si dupa vreo 4 ore intra in joc nevoile fiziologice . cum e departe casa , parca itzi aduci aminte ce facea pisica in groapa cu nisip , nu ai cum sa-i rezisti : desenand in zapada!

    Foarte tare :D

  3. O intrebare daca am facut jailbreak cu firmware 2.2 pot cumva reveni la 2.1 pt un unlock , exista vreo posibilitate?

1 Trackback / Pingback

  1. ultrasn0w e gata de actiune | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*