am scapat!

de becali. oare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nici nu cred, nu are astampar. Crezi ca va sta el intr-o camera contepland la ceea ce se intampla fara sa fie si el? Greu de crezut.

  2. sunt de acord cu cristi81. e doar o chestie de moment… prevad ca intr-un an maxim o sa-l vedem din nou pe sticla. (si in alta parte decat la Nasul)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*