Yahoo!, pe drumul cel bun

Imi place ca de cand a venit Marissa Mayer la sefia Yahoo! lucrurile incep sa se miste in bine. Cea mai interesanta mutare recenta a gigantului este curatenia in conturile de mail.

Timp de o luna, oricine avea posibilitatea sa ceara un nume de cont de email. Adica un Yahoo! ID. Eu am cerut vo patru. Just in case.

Ieri si azi am primit doua mailuri de la ei, prin care mi se spunea simplu ca pot sa-mi revendic noul ID. Partea mai frumoasa este ca am posibilitatea sa combin vechea adresa cu cea noua si sa ma pot loga cu oricare dintre ele in contul meu (in felul asta am prietenii de pe Messenger la locul lor si emailurile la fel) sau sa-mi creez un cont nou.

La mine nu a mers povestea cu combinarea conturilor in prima seara asa ca am ales sa-mi fac un cont nou. Si uite asa, am acelasi ID scurt si @yahoo.com asa cum il am pe @gmail.com.

In plus, am primit azi cadou si un alt ID scurt si usor de tinut minte pe care l-am combinat cu cea mai veche adresa a mea de mail.

Asa se face ca am o adresa de mail de Yahoo care are sapte caractere in loc de 14. Super tare!

PS 1: Apropo, recomand tuturor sa nu foloseasca emailul de la Yahoo. Gmail e muuuult mai bun, dar nu se stie niciodata, asa ca e bine sa ai un username de back-up.

PS 2: Nu face niciodata greseala sa-ti iei un ID de genul motanelulindragostit2005@yahoo.com. Ia-ti numele tau, initialele sau ceva ce suna serios si alege-l cit mai scurt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. cand google va avea un program asemanator voi fi primul care il voi folosi :) am conturi identice absolut peste tot, mai putin pe gmail :)) se pare ca aveam un cont de gmail identic cu cel de yahoo, dar a ramas pierdut in serverele lor pentru ca nu-l pot revendica cu un cont nou, si nici nu pot recupera parola pentru ca pagina de recuperare spune ca nu exista.

    PS: stie cineva cum pot contacta Google ? Poate asa as reusi sa-mi revendic contul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*